Τρίτη, Αυγούστου 22, 2006

Καθίστε με σταυρωμένα χέρια ΖΩΑ…

Καθίστε με σταυρωμένα χέρια ΖΩΑ…
Ηρ. Πολυτεχνείου και Νικηταρά γωνία στην Καρδίτσα… Σταυροδρόμι που τουλάχιστον 3 φορές των μήνα ζει τις έντονες συγκινήσεις μιας στρακαστρούκας. Όπως τις αποκριές όταν ήμασταν παιδιά. Τις πατούσαμε και γελούσαμε. Τώρα βέβαια τις πατάνε άλλοι και δεν γελάνε, κλαίνε. Το έρμο το περίπτερο έχει φτιαχτεί από το μηδέν τουλάχιστον 2 φορές. Κάποια στιγμή είχα πει ότι θα γίνει το μοιραίο και μετά θα βάλουν μυαλό. Δυστυχώς έγινε. Χθές το βράδυ. Ένας 20χρονος νεκρός… Συλλυπητήρια σε αυτούς που μείνανε πίσω.
Καθίστε με σταυρωμένα χέρια ΖΩΑ...
Ασφαλτοστρώστε και περιμένετε ψήφους…

5 Comments:

Blogger pascal said...

Αφού τα μουνόπανα δεν λένε να βάλουν ένα φανάρι, γαμώ το σπιτάκι τους γαμώ...

1:49 μ.μ.

 
Blogger Matron Maya said...

άσε που την περασμένη εβδομάδα... πάλι τρακα και ανήλικο παιδάκι απο το πίσω κάθισμα κόλλησε στο παμπριζ... ευτυχώς εκεί δεν είχε μοιραίο!

1:56 μ.μ.

 
Blogger Μαύρος Γάτος said...

Εσύ, έκανες κάτι γι'αυτό (εκτός από το να γράψεις αυτό το παστ, που μπράβο σου, αλλά απίθανο να φτάσει εκεί που πρέπει).

Μάζεψε όσους μπορείς και κάνε μια διαμαρτυρία! Να δεις για πότε θα λάβει ο Δήμος μέτρα!!!

Για το παιδί που χάθηκε χτες είναι πια πολύ αργά, για τα ΕΠΟΜΕΝΑ παιδιά είναι που πρέπει κάτι (παραπάνω) να κάνεις....

καλημέρα Καρδίτσα

2:04 μ.μ.

 
Blogger averel said...

Μεγαλο θεμα εθιξες. Προσφατα, εξω απο το σπιτι μου υπηρχε ενας κρατηρας πλατους και βαθους ενος μετρου. Πηρε τηλεφωνο στον δημο και με εγραψαν στα @@ τους, κανονικα και με τον νομο.

Ενα μηνα μετα, πηρα , ως δημοσιογραφος της ταδε εφημεριδας. Με συνεδεσαν με τον δημαρχο (και οχι με Καϊρο όπως την πρωτη φορα) και με σοβαρο υφος του εξηγησα πως "ή το φτιαχνετε ή αρχιζω να γραφω για εσας, μεχρι να σκοτωθει καποιος". Μιση ωρα μετα ειχε φτιαχτει. Τροφη για σκεψη.

9:28 μ.μ.

 
Blogger Matron Maya said...

το θέμα είναι ότι στην Καρδίτσα ο τύπος και τα μμε γενικότερα δεν θεωρώ οτι ασκούν καμιά ιδιαίτερη επιροή. Και στην τηλεόραση βγήκε το συγκεκριμένο περιστατικο και στις εφημερίδες γράφτεικε και αρκετός κόσμος έκανε τα απαραίτητα τηλεφωνήματα... και τώρα και στο παρελθόν!

μηδεν απο μηδεν =?

2:10 π.μ.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home