Τετάρτη, Αυγούστου 16, 2006

Δεκαπενταυγουστιανή Έκρηξη (Μέρος Πρώτο – Η Παρέα)

(Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα… Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικές καταστάσεις και πρόσωπα είναι εντελώς συμπτωματική!)

Η νύχτα εξελισσόταν υπέροχα. Μετά από ένα ξέφρενο νυχτοπερπάτημα στα διάφορα μπαράκια της πόλης, το οποίο εν τέλει οδήγησε και στα αθλιότατα μπουζούκια της περιοχής, η τετράδα κατέληξε στο σπίτι του Νίκου, αφού πρώτα προμηθεύτηκε φαγητό, must μετά και την άφθονη κατανάλωση αλκοόλ.
Ο Νίκος, ο Ηλίας (όχι του pascal, άλλος) η Έλενα και η Νίκη λοιπόν θα περνούσανε το βράδυ της 15ης Αυγούστου μαζί, μιας και την επόμενη μέρα τα κορίτσια θα αποχωρούσανε νωρίς το πρωί. Βλέπεται υπήρχε και ένα μικρό ειδυλλιάκι μεταξύ του Ηλία και της Έλενας το οποίο ο Νίκος και η Νίκη θέλανε σίγουρα να ανθίσει.[...]
Αφού λοιπόν φάγανε όλοι μαζί σε χαμηλό φωτισμό και με ωραία χαλαρωτική μουσικούλα να παίζει στο πικάπ, η Νίκη αποφάσισε (πού να ξερε όμως) ότι για να κλείσει ωραία η βραδιά θα έπρεπε να φάνε και ένα γλυκάκι. Σήκωσε άρον άρον τον Νίκο λοιπόν και ξεκινήσανε.
Πρόφαση βέβαια για να αφήσουνε τους άλλους δυο μόνους τους, αλλά από την στιγμή που είπανε για γλυκάκι δεν μπορούσανε να επιστρέψουνε και με άδεια χέρια. Μετά από αρκετή ώρα και έχοντας ως δικαιολογία την δυσκολία εύρεσης ανοιχτού ζαχαροπλαστείου τόσο αργά την νύχτα, ο Νίκος και η Νίκη επιστρέψανε σπίτι κρατώντας τέσσερις λαχταριστές και αφράτες σοκολατίνες.
Οι άλλοι δύο τις δεχτήκανε χωρίς να πούνε κουβέντα και αφού τις καταβροχθίσανε όλοι μαζί σε δευτερόλεπτα, διαχωριστήκανε. Ο Νίκος και η Νίκη στο σαλόνι και ο Ηλίας και η Έλενα στο δωμάτιο.

συνεχίζεται..

2 Comments:

Blogger Giorugosu said...

Γιατί παράτησες την εξιστόρηση του Φανταχτερού Ιππότη στην μέση; Επειδή όμως φεύγω σήμερα να ξέρεις ότι έχεις μία βδομάδα διορία μέχρι να επιστρέψω για να τελειώσεις το story.
Τα λέμε την άλλη Παρασκευή ελπίζω!

10:14 μ.μ.

 
Blogger Matron Maya said...

για να μην πάθεις τίποτα εσύ και οι άλλοι αναγνώστες μου από την φανταχτεροσύνη του...

διάβασε το άλλο πρώτα και μετά

12:39 μ.μ.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home