Τετάρτη, Νοεμβρίου 01, 2006

Δεν είναι δυνατόν... θα πεθάνω...

Πηγή: contra.gr

Tρεις Ευχές, τρεις και οι εκπομπές που «βγήκαν στον αέρα» από το κανάλι του Alpha με παρουσιάστρια και υπεύθυνη τη Ρούλα Κορομηλά.
Υστερα λοιπόν από τα ιδιαιτέρως χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της περασμένης Κυριακής, απέναντι από το «Πιο Πολύ την Κυριακή» με το Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Mega και το Super Deal με το Χρήστο Φερεντίνο στον Ant1, η εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, σταματά να προβάλλεται.
Οπως δήλωσε η ίδια η παρουσιάστρια, η εκπομπή δεν «κόβεται» οριστικά, αλλά «μπαίνει στον πάγο», για λίγο καιρό, μέχρις ότου να αποφασιστεί τί ακριβώς θα γίνει.
Σε πρώτη φάση, οι συντελεστές της εκπομπής θα προωθηθούν σε άλλες εκπομπές του καναλιού, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο, στη νέα ομάδα που θα συνταχθεί, να συμπεριλαμβάνεται ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος είναι γνωστός για τα ντοκιμαντέρ και τις πολεμικές του αποστολές.
Η Ρούλα Κορομηλά δεν έχει απαντήσει ακόμη στις φήμες που θέλουν την εκπομπή να ξεκινήσει εκ νέου, με ημέρα προβολής την Δευτέρα, κάτι που ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά απίθανο, αφού το βράδυ της τηλεοπτικής Δευτέρας ανήκει στο «Παρά Πέντε», το οποίο μάλιστα στις 30 Οκτωβρίου σημείωσε ποσοστά τηλεθέασης που «άγγιξαν» το 47%. Οποιαδήποτε άλλη ημέρα προβολής της εκπομπής εξετάζεται προσεκτικά.
Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από το κανάλι της Κάντζας το οποίο ωστόσο επιβεβαίωσε αφενός ότι οι «3 Ευχές» θα αντικατασταθούν από αθλητική εκπομπή και αφετέρου ότι η Ρούλα είχε στην αρχή της εβδομάδας συνάντηση με άκρως υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού.


2 Comments:

Blogger nosyparker said...

Ε καιρός της ήτανε ν αποσυρθεί. Ουστ!

9:22 μ.μ.

 
Blogger Κολοκύθι said...

Aντε βρε μάγια και είχα αρχίσει να ανησυχω που χάθηκες. :-P
ΥΓ: Τώρα που έχω κάτι ευχές που να τις ρίξω?

10:00 μ.μ.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home