Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2006

Συνταρακτικές Αποκαλύψεις

Ορμώμενος από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις στο χώρο των blog τον τελευταίο καιρό και χωρίς φόβο και πάθος, σήμερα την μεταδημοτικονομαρχοεκλογική Δευτέρα Ι (γιατί ίσως υπάρξει και ΙΙ) νιώθω χρέος μου αγαπητοί φίλοι να ενημερώσω τον λαό μου για τα γεγονότα που σημάδεψαν την χθεσινή ημέρα!
Γνωστός μπλόγκερ μετά από τρομακτικό αντί-γραφειοκρατικό συντονισμό κατάφερε μέσα σε ώρες να αλλάξει τα εκλογικά του δικαιώματα και να τα μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη με απώτερο σκοπό αυτός και μόνο αυτός να καταφέρει τη διατήρηση του Κύριο Παναγιώτη Ψωμιάδη ως Νομάρχη Θεσσαλονίκης παρά τον αντίθετο, μέσα σε εισαγωγικά τα οποία επίτηδες δεν βάζω, αγώνα του μέσα από το προσωπικό του μπλόγκ!
Ο ξαδερφοκουνιάδος του μπατζανάκη της καθαρίστριας της AGB, τι σχέση έχει με την Singular Logic και αυτόν τον πούστη τον χάρτη χθες το βράδυ που ήταν υπαίτιος να πάει ο Έλληνας Πασόκος για ύπνο βλέποντας τα όλα μπλε; Άντε να μην κατουρηθείς μετά το βράδυ!
Γνωσττός παπάς ζητούσε το σπέρμα του μπάρμαν σε καφενείο χωριού και ελλείψει αυτού ήπιε μια μαργαρίτα ο άνθρωπος λέγοντας ανέκδοτα. (περισσότερα επί του θέματος εδώ)

5 Comments:

Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Τι απεγινε η φαλακρη τραγουδιστρια;

3:29 μ.μ.

 
Blogger Matron Maya said...

απέκτησε μαλλιά... :P

4:06 μ.μ.

 
Anonymous Ανώνυμος said...

prwton tha sou pw oti eisai megalo kleftraki deyteron kanenas pasokos den tha katouriotane giati poli apla kserei olos o kosmos ta vromika paixnidia ton fasistodeksion.kai triton o papas epine sfinakia tsipourou kai oxi margarita....

4:13 μ.μ.

 
Blogger Matron Maya said...

όπως βλέπεις μικρή μου... γραφω περισσότερα αργότερα... μόλις γραψεις θα κανω link... Φιλάκια!!!

4:17 μ.μ.

 
Anonymous Ανώνυμος said...

gia ola exeis mia apantisi tspa tha to prosperasw kai tha sou pw mono oti einai h teleytea fora pou me rixneis....
filakia glike mou kai ponire matron...

4:27 μ.μ.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home