Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2006

«Mαριέττα Γιαννάκου είσαι ανεπαρκής / με την απεργία μας θα επιμορφωθείς»

Ένα από τα συνθήματα που ακούστηκε κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης των εκπαιδευτικών έξω από το υπουργείο παιδείας ήταν το παραπάνω. Του τίτλου. Μεταξύ άλλων μαθαίνω από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι ακουστήκανε και τα παρακάτω:

«Δέκα χρόνια τώρα αύξηση καμία/ τέρμα πια η κοροϊδία» - «Oι μαθητές να λένε τον δάσκαλο παππού/ αυτή είναι η ουσία του ασφαλιστικού»

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του Μπάμπη του Σουγιά στο http://grouni.blogspot.com, για πρώτη φορά δάσκαλοι, καθηγητές και νηπιαγωγοί (με ένα στόμα μια φωνή) κατέφυγαν σε γνωστούς γηπεδοσυνθηματολόγους μεγάλων ελληνικών και ιταλικών ομάδων για να μπορέσουν με το κεφάλι ψηλά να σταθούν στο ύψος τους ως εκπαιδευτικοί απέναντι στο κράτος και τα προβλήματα που τους δημιουργεί. Λες και έχει σκοπό να τα λύσει. Αν υπάρχουν βέβαια.

Δεν θα μείνω εκεί. Ο καθένας κάνει τον αγώνα του και τον καταλαβαίνω… Καλά κάνουν αλλά ρε παιδιά για όνομα δημιουργείτε προβλήματα και σε μας!

Και επειδή θα ήθελα να κάνω και λίγη διαφήμιση, πατήστε εδώ να δείτε τους 5 λόγους για τους οποίους οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να σταματήσουν τις απεργίες τώρα!

7 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

thema pou vrikes vre manari mou kai esy den eleges gia tis ekloges kalitera.ayta den telionoun pote eno ekloges mia sta 4 xronia zoume ayta ta leme kathe mera...
mats mous glyka....

6:41 μ.μ.

 
Anonymous Ανώνυμος said...

Η προσωποποίηση της αντιπαράθεσης, τώρα με τη μαριέτα, παλιά με τον Γεράσιμο και ακόμα πιο παλιά με τον Κοντογιαννόπουλο προσωποποιεί τον αντίπαλο, αλλά δεν λύνει κανένα πρόβλημα, τη στιγμή που υλοποιείται κυβερνητική πολιτική. Και φυσικά η λύση του προβλήματος δεν είναι να "αλλάξει γνώμη" η Μαριέτα...

7:03 μ.μ.

 
Blogger Matron Maya said...

δεν έχω κάτι με την μαριέτα ούτε με τους προηγούμενους! ίσως να είχα με τον υπουργό πριν 15 χρονια (περίπου) αλλά δεν θυμάμαι καν ποιος ήταν τότε...

7:07 μ.μ.

 
Blogger Nada said...

Ήταν ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος υπουργός παιδείας τότε! (επί Μητσοτακιστάν και Τεμπονέρα, κατέληξε στο ΠαΣοΚ αργότερα)

7:16 μ.μ.

 
Blogger Matron Maya said...

ε ναι λοιπόν κυρίες και κύριοι:
"Βασίλη Κοντογιαννόπουλε ήσουν ανεπαρκής / δεν είδα με τις καταλήψεις μας να επιμορφωθείς"

7:19 μ.μ.

 
Blogger Κολοκύθι said...

Κάποτε μου λέγανε « όλοι τα ίδια σκατά είναι». Σιγά σιγά έχω αρχίσει και το δέχομαι. οκ. Τελικά το αποφάσισα. Όταν μεγαλώσω θα γίνω υπουργίνα.

10:26 μ.μ.

 
Blogger Matron Maya said...

άντε για να βρίζουμε κάποιον δικό μας :PPP

10:54 π.μ.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home