Τρίτη, Νοεμβρίου 28, 2006

Η Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!

Σκεφτόμουνα να γυρίσω μερικές μίνι ταινιούλες, αφού αγοράσω μια καλή ψηφιακή βιντεοκάμερα αρχικά, οι οποίες θα είναι σαν τα ανέκδοτα με τα ηθικά διδάγματα... Μόνο που στις δικές μου τις ταινίες τα πράγματα θα είναι πιο σοβαρά και προσεγμένα... Άκου εκεί "κύλησε ο dangerous και βρήκε το παπάκι" το cast θα είναι προσεγμένο και η σκηνοθεσία μοναδική.


Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν η πρωταγωνίστρια της πρώτης μου μίνι ταινιούλας να λέγεται Ελπίδα και να πεθαίνει πάντα τελευταία;

Και μιας και το έφερε πάλι η κουβέντα εφόσον η Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία τι περιμένουμε και ελπίζουμε οτι θα γίνει όταν είτε εμείς θα έχουμε πεθάνει είτε αυτό για το οποίο ελπίζουμε;;;

Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Παρασκευή, Νοεμβρίου 10, 2006

Απίστευτο και όμως αληθινό!!!!

Καλημέρα σας... σήμερα το πρωί με το που ξύπνησα είδα αυτό το εμαίλ στα εισερχόμενα μου...

τσεκάρετε το είναι απίστευτο κι όμως αληθινό

Πηγαίνετε στο www.google.gr
Πληκτρολογήστε "γουρούνια", χωρίς τα εισαγωγικά
Αντί για το κουμπί "Search",πατήστε το "I'm feeling>Lucky"(ΑΙΣΘΆΝΟΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ)
Δείτε τι βγαίνει!
Διεδώστε το σε φίλους και γνωστούς πριν το πάρει χαμπάρι το Google και το αλλάξει


Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Πέμπτη, Νοεμβρίου 02, 2006

ΑΕΚ.........ΑΕΚ........ΑΕΚ......ΑΕΚ....ΑΕΚ






Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Τετάρτη, Νοεμβρίου 01, 2006

Δεν είναι δυνατόν... θα πεθάνω...

Πηγή: contra.gr

Tρεις Ευχές, τρεις και οι εκπομπές που «βγήκαν στον αέρα» από το κανάλι του Alpha με παρουσιάστρια και υπεύθυνη τη Ρούλα Κορομηλά.
Υστερα λοιπόν από τα ιδιαιτέρως χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της περασμένης Κυριακής, απέναντι από το «Πιο Πολύ την Κυριακή» με το Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Mega και το Super Deal με το Χρήστο Φερεντίνο στον Ant1, η εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, σταματά να προβάλλεται.
Οπως δήλωσε η ίδια η παρουσιάστρια, η εκπομπή δεν «κόβεται» οριστικά, αλλά «μπαίνει στον πάγο», για λίγο καιρό, μέχρις ότου να αποφασιστεί τί ακριβώς θα γίνει.
Σε πρώτη φάση, οι συντελεστές της εκπομπής θα προωθηθούν σε άλλες εκπομπές του καναλιού, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο, στη νέα ομάδα που θα συνταχθεί, να συμπεριλαμβάνεται ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος είναι γνωστός για τα ντοκιμαντέρ και τις πολεμικές του αποστολές.
Η Ρούλα Κορομηλά δεν έχει απαντήσει ακόμη στις φήμες που θέλουν την εκπομπή να ξεκινήσει εκ νέου, με ημέρα προβολής την Δευτέρα, κάτι που ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά απίθανο, αφού το βράδυ της τηλεοπτικής Δευτέρας ανήκει στο «Παρά Πέντε», το οποίο μάλιστα στις 30 Οκτωβρίου σημείωσε ποσοστά τηλεθέασης που «άγγιξαν» το 47%. Οποιαδήποτε άλλη ημέρα προβολής της εκπομπής εξετάζεται προσεκτικά.
Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από το κανάλι της Κάντζας το οποίο ωστόσο επιβεβαίωσε αφενός ότι οι «3 Ευχές» θα αντικατασταθούν από αθλητική εκπομπή και αφετέρου ότι η Ρούλα είχε στην αρχή της εβδομάδας συνάντηση με άκρως υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού.



Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Κάνετε τα blog ενα μπουρδέλο... ενα μπουρδέλο... ενα μπουρδέεεελο!!!

κάποτε σε ένα χωριό υπήρχε ένας φούρναρης που έψηνε ψωμί για όλους τους χωριανούς... με το αζημίωτο εννοείτε... όταν όμως ο ψαράς είδε ότι το ψωμί πουλούσε πιο πολύ... έκλεισε το ψαρατζίδικο (όπως λέμε πατσατζίδικο) και άνοιξε και αυτός φούρνο... το ίδιο έκανε αργότερα και ο μανάβης... ακόμα κλωτσιές και μπουνιές παίζουν στο χωριό αυτό...


Κάνετε τα blog ενα μπουρδέλο... ενα μπουρδέλο... ενα μπουρδέεεελο!!!


Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...