Σάββατο, Οκτωβρίου 28, 2006

Ο Νόμος του Merphy

If anything can go wrong, it will...

Πόσο αλήθεια είναι αυτός ο νόμος του αγαπητού σε όλους φαντάζομαι κυρίου Murphy!
Ξεκινάει κάπως έτσι:

Πριν 3 μέρες περίπου ο υπολογιστής μου σταμάτησε να διαβάζει οποιαδήποτε συσκευή usb... Μετά από αλεπάλληλες προσπάθειες (flashαρισμα motherboard, format, κλπ, κλπ) αποφάσισα ότι η motherboard είχε καεί... έπραξα λοιπόν όπως κάθε νέος και ωραίος!!!! Αγόρασα μια καινούρια motherboard και την εγκατέστησα στο μηχάνημα μου...

Τα προβλήματα όμως δεν σταμάτησαν... εγκατάσταση windows δεν γινόταν με τίποτα... το μηχάνημα έκανε restart και πολλά άλλα. Θα μου πείτε τώρα που ήξερες εσύ να εγκαταστήσεις καινούρια motherboard και το έκανες... Δεν ήξερα αλλά ένας αρκετά καλός φίλος ήξερε και η διαδικασία ακολουθήθηκε με θρησκευτική ευλάβεια.

Ψάχνοντας λοιπόν τα φόρουμ διάβασα ότι τουλάχιστον 2 ακόμη άτομα στον κόσμο είχαν παρόμοια προβλήματα στα οποία δεν βρήκαν λύση...

Δεν πτοήθηκα συνέχισα να βγάζω να βάζω μέχρι να βρω τι έκανε conflict και δημιουργούσε το πρόβλημα... δεν το βρήκα ποτέ...

Μέσα στα νεύρα 2 μέρες τώρα ο καφές ήρθε να φέρει την απαιτούμενη ηρεμια.

Ποιά ηρεμία και ποιός καφές... Ε λοιπόν ο Murphy ξέρει πάντα τι λέει και γιατί...

Προσπαθώντας να βγάλω άκρη... το ποτήρι με το φραπεδάκι από το γραφείο κατέληξε όλο μέσα στο κουτί που ήταν κάτω από το γραφείο... Μ**νί καπέλο...

Το ποτήρι πάντως δεν έσπασε για όποιον αναρωτιέται!

Καλησπέρα σας!

Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Τετάρτη, Οκτωβρίου 25, 2006

Θα θέλατε να ζείτε εδώ:


Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Παρασκευή, Οκτωβρίου 20, 2006

Illusions (XI)


Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Ανέκδοτάκι!!!

Ο τύπος είχε χρόνια πρόβλημα: Δεν μπορούσε να έχει στύση. Πάει στο γιατρό, που μετά από πολλές εξετάσεις, έβγαλε διάγνωση.
- Έχω και καλά και κακά νέα, του λέει. Τα κακά νέα είναι ότι οι μύες του πέους σου έχουν εκφυλιστεί και δεν υπάρχει θεραπεία Μετά από το πρώτο σοκ, ο τύπος ξαναβρίσκει την ψυχραιμία του και ρωτάει:
- Και ποια είναι τα καλά νέα;
- Υπάρχει μια πειραματική θεραπεία, αλλά χωρίς εγγυήσεις. Μεταμοσχεύουμε στο πέος τους μύες απ' την προβοσκίδα νεαρού ελέφαντα. Τι λες; Θα το επιχειρήσεις;
- Δεν έχω να χάσω και τίποτα, λέει ο τύπος, και η σκέψη ότι θα περάσω όλη μου τη ζωή, χωρίς να μπορώ να κάνω έρωτα, με ενοχλεί αφόρητα. Θα προχωρήσουμε!
Ο γιατρός κάνει την επέμβαση και σε μερικές βδομάδες, ο τύπος πάει με τη φιλενάδα του σε ένα εστιατόριο, να γιορτάσουν για το καινούργιο απόκτημά του. Μόλις καθίσανε στο τραπέζι, νοιώθει μια ενόχληση ανάμεσα στο πόδια του, που προοδευτικά χειροτερεύει, μέχρι που γίνεται επώδυνη. Ξεκουμπώνει το παντελόνι του, για να ανακουφιστεί λιγάκι. Ξαφνικά το πέος του, ελεύθερο πλέον, βγαίνει απ' το παντελόνι, ανεβαίνει στο τραπέζι, αρπάζει ένα ψωμάκι και επιστρέφει στη θέση του.
- Wow! λέει έκθαμβη η φιλενάδα. Εντυπωσιακό! Μπορείς να το ξανακάνεις;
- Πιθανόν! λέει αυτός, με γουρλωμένα μάτια, αλλά δεν ξέρω αν χωράει κι άλλο ψωμάκι στον κώλο μου!

Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2006

Illusions (X)


Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Illusions (IX)


Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Τετάρτη, Οκτωβρίου 18, 2006

Έτσι μπράβο... να την κάνετε σιγά σιγά...

μπας και μας διαβάσει και μας κανείς... που θα πάει δεν θα χει να διαβάζει ο κόσμος τίποτα καλύτερο, θα κοιτάει που και που και την δικιά μου την μαλακία που θέλω να ονομάζω blog. Σιγά σιγά θα φύγουν όλοι και θα μείνω μόνος μου... μπορεί όχι μόνος μου αλλά με κανα δυο μαλάκες ακόμα... στην τελική τελική θα κάνω 10 blogs με διαφορετικά nicknames κάθε φορά για να νομίζω ότι έχω και αναγνώστες... θα κάνω και σχόλια στον εαυτό μου... μη παρεξηγήσιμα ας ελπίσω... γιατί αν καταφέρω να παρεξηγηθώ με τον εαυτό μου τότε την βάψαμε... άντε να μου κάνω μήνυση μετά... Ένα έχω να πω... δεν ξέρω και πολλά... και δεν τα ξέρω όλα... ξέρω όμως ότι το να τα παρατάς είναι μεγάλη μαλακία... είναι σαν να παραδέχεσαι την ενοχή σου...την ήττα σου... τι και αν ο καθένας κάνει ότι γουστάρει... ο ένας εκφοβίζει μέσα σε εισαγωγικά με τσαμπουκαλίκια, ό άλλος εκφοβίζει χωρίς εισαγωγικά με αγωγές... αφήστε το να δούμε που θα φτάσει... έλεος...
Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει και δεν παίρνω το μέρος κανενός αλλά δεν θέλω να βλέπω κάποιους που διαβάζω ή κάποιους που διάβασα να την κάνουν ένας ένας. Όχι έτσι...

PS. pascal πότε με το καλό?



Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Illusions (VIII)


Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Τρίτη, Οκτωβρίου 17, 2006

Illusions (VII)


Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Illusions (VI)


Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2006

Illusions (V)


Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Συνταρακτικές Αποκαλύψεις

Ορμώμενος από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις στο χώρο των blog τον τελευταίο καιρό και χωρίς φόβο και πάθος, σήμερα την μεταδημοτικονομαρχοεκλογική Δευτέρα Ι (γιατί ίσως υπάρξει και ΙΙ) νιώθω χρέος μου αγαπητοί φίλοι να ενημερώσω τον λαό μου για τα γεγονότα που σημάδεψαν την χθεσινή ημέρα!
Γνωστός μπλόγκερ μετά από τρομακτικό αντί-γραφειοκρατικό συντονισμό κατάφερε μέσα σε ώρες να αλλάξει τα εκλογικά του δικαιώματα και να τα μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη με απώτερο σκοπό αυτός και μόνο αυτός να καταφέρει τη διατήρηση του Κύριο Παναγιώτη Ψωμιάδη ως Νομάρχη Θεσσαλονίκης παρά τον αντίθετο, μέσα σε εισαγωγικά τα οποία επίτηδες δεν βάζω, αγώνα του μέσα από το προσωπικό του μπλόγκ!
Ο ξαδερφοκουνιάδος του μπατζανάκη της καθαρίστριας της AGB, τι σχέση έχει με την Singular Logic και αυτόν τον πούστη τον χάρτη χθες το βράδυ που ήταν υπαίτιος να πάει ο Έλληνας Πασόκος για ύπνο βλέποντας τα όλα μπλε; Άντε να μην κατουρηθείς μετά το βράδυ!
Γνωσττός παπάς ζητούσε το σπέρμα του μπάρμαν σε καφενείο χωριού και ελλείψει αυτού ήπιε μια μαργαρίτα ο άνθρωπος λέγοντας ανέκδοτα. (περισσότερα επί του θέματος εδώ)


Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

IIlusions (IV)


Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2006

Illusions (III)


Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Illusions (II)


Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Πέμπτη, Οκτωβρίου 12, 2006

Illusions (I)


Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2006

«Mαριέττα Γιαννάκου είσαι ανεπαρκής / με την απεργία μας θα επιμορφωθείς»

Ένα από τα συνθήματα που ακούστηκε κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης των εκπαιδευτικών έξω από το υπουργείο παιδείας ήταν το παραπάνω. Του τίτλου. Μεταξύ άλλων μαθαίνω από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι ακουστήκανε και τα παρακάτω:

«Δέκα χρόνια τώρα αύξηση καμία/ τέρμα πια η κοροϊδία» - «Oι μαθητές να λένε τον δάσκαλο παππού/ αυτή είναι η ουσία του ασφαλιστικού»

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του Μπάμπη του Σουγιά στο http://grouni.blogspot.com, για πρώτη φορά δάσκαλοι, καθηγητές και νηπιαγωγοί (με ένα στόμα μια φωνή) κατέφυγαν σε γνωστούς γηπεδοσυνθηματολόγους μεγάλων ελληνικών και ιταλικών ομάδων για να μπορέσουν με το κεφάλι ψηλά να σταθούν στο ύψος τους ως εκπαιδευτικοί απέναντι στο κράτος και τα προβλήματα που τους δημιουργεί. Λες και έχει σκοπό να τα λύσει. Αν υπάρχουν βέβαια.

Δεν θα μείνω εκεί. Ο καθένας κάνει τον αγώνα του και τον καταλαβαίνω… Καλά κάνουν αλλά ρε παιδιά για όνομα δημιουργείτε προβλήματα και σε μας!

Και επειδή θα ήθελα να κάνω και λίγη διαφήμιση, πατήστε εδώ να δείτε τους 5 λόγους για τους οποίους οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να σταματήσουν τις απεργίες τώρα!

Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Δευτέρα, Οκτωβρίου 09, 2006

EVE Online - Mythos Corp

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με το οποίο ασχολούμαι εδώ και λίγο καιρό τώρα τελευταία, και φυσικά συνιστώ ανεπιφύλακτα είναι το ΕVE Online. Παραθέτω σχετικά ένα απόσπασμα από την ιστοσελίδα του Mythos Corp το οποίο είναι το ελληνικού corporation του παιχνιδιού, η ελληνική αποικία ας πούμε!

“Το EVE Online είναι ένα Multi Massive Online Role Player Game. Το σκηνικό του βασίζεται στο μέλλον και ο κόσμος του εκτείνεται στο διάστημα, ένα διάστημα οπού υπάρχουν περίπου 5.000 ηλιακά συστήματα. Σ' αυτό τον κόσμο σε βάζει το παιχνίδι και σου αφήνει πλήρη ελευθερία κινήσεων στον τρόπο παιχνιδιού που θ' ακολουθήσεις αφού ξεπερνά κατά πολύ κάθε άλλο παιχνίδι του είδους ( Lineage II, WOW, DAOC κ.τ.λ. ). Μπορείς να κάνεις κατασκευές, έρευνα, εξόρυξη μεταλλευμάτων, μεταφορές, πολέμους, πειρατεία κ.τ.λ. μέσα από corporation ( σαν να λέμε clan ) και μέσα από μεγάλες Συμμαχίες ( Alliance ). Σαν παιχνίδι έχει μοναδικότητα στο ότι παγκόσμια υπάρχει μόνο ένας server official όπου εκεί θα βρεις online πάνω από 25.000 παίχτες που θα παίζεις μαζί τους, καθώς και το ότι τα skills points ανεβαίνουν σε real time με "εκμάθηση" skill book ακόμη και όταν είστε έξω από το παιχνίδι !!!”

Για να πάρετε και μια μικρή ιδέα του παιχνιδιού πατήστε play στο παρακάτω βιντεάκι:



Χρήσιμα Links:

Eve Online
Mythos Corp

Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Κυριακή, Οκτωβρίου 08, 2006

Προεκλογικές Εξαγγελίες

Ένα ακόμη ενδιαφέρον εμαίλ:
Διάβασε το ως το τέλος, είναι πολύ ενδιαφέρον.

Στο κόμμα μας, πραγματοποιούμε αυτό που υποσχόμαστε.
Μόνο οι ανόητοι θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι
δεν αγωνιζόμαστε κατά της διαφθοράς.
Διότι, ένα είναι βέβαιο για μας:
Η τιμιότητα και η διαφάνεια είναι προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Αποδεικνύουμε ότι πλανάται όποιος πιστεύει πως
οι μαφιόζοι θα συνεχίσουν να μετέχουν στην κυβέρνηση όπως στο παρελθόν.
Διασφαλίζουμε, χωρίς ίχνος αμφιβολίας, ότι
η κοινωνική δικαιοσύνη θα είναι ο κύριος σκοπός της διακυβέρνησής μας.
Παρά ταύτα, υπάρχουν ακόμα ανόητοι άνθρωποι που πιστεύουν πως
θα είναι δυνατόν να εξακολουθεί κανείς να κυβερνά
με παλαιοπολιτικά τερτίπια.
Όταν αναλάβουμε την εξουσία, θα κάνουμε το παν ώστε
να τεθεί τέρμα στις προνομιακές καταστάσεις και στην ευνοιοκρατία
δεν θα επιτρέψουμε σε καμιά περίπτωση
να πεθάνουν της πείνας τα παιδιά μας
Θα πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας ακόμα και
να στερέψουν πλήρως οι οικονομικοί πόροι
θα ασκήσουμε την εξουσία ώσπου
θα έχετε καταλάβει ότι από δω και πέρα
είμαστε η «**.**», η «***********».

Διάβασε τώρα από κάτω προς τα πάνω αρχίζοντας από την τελευταία γραμμή και ανεβαίνοντας γραμμή-γραμμή ως την αρχή.

Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Πέμπτη, Οκτωβρίου 05, 2006

To pascal or not to pascal???

Αμπελοφιλοσοφίες ή αμπελομαλακίες? Αυτή είναι η δεύτερη απορία...

Ασχέτως με το αν ο pascal στις αμπελοφιλοσοφίες του γράφει ενδιαφέροντα ή όχι πράγματα και ασχέτως με το αν σε κάποιους αρέσουν και σε κάποιους άλλους όχι ο pascal είναι στο χώρο της blogoσφαιρας ένας από τους πιο δημοφιλείς bloggers. Και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν ορισμένοι που συνεχώς ανώνυμα ή επώνυμα αντιτίθενται με τις απόψεις του είτε με σωστό και σοβαρό τρόπο είτε με βωμολοχίες και χυδαιότητες! Πράγμα απαράδεκτο για ένα σύγχρονο νέο (κάθε ηλικίας).

Εδώ σας δίνετε η ευκαιρία να μοιραστείτε ελεύθερα την άποψη σας για τον εν λόγω κύριο και να εκφράσετε την συμπάθεια σας και την αντιπάθεια σας ανοιχτά... όχι ότι έχετε πρόβλημα να το κάνετε στου pascal αλλά λέμε τώρα!!!

Ρε Pascal μήπως να κατεβέις για σύμβουλος;


Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Τετάρτη, Οκτωβρίου 04, 2006

Αααα και που είστε...

...μην ξεχάσετε να ψηφίσετε...


                                      ...γιατί η ψήφος μας θα κάνει την διαφορά!

Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2006

Ε.Α.Ε (Ένωση για την Ασφάλεια στη Εργασία)


Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...

Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2006

42 Ημέρες

Ένα μικρό απόσπασμα από ένα blog που όλοι πρέπει να δούμε. Λέγεται 42 Ημέρες και σας παραθέτω το "About Me" του blog...

"Άγνωστος μεταξύ αγνώστων ψάχνω την κατανόηση αλλά όχι τη λύπηση. Σκοπός είναι να δείξω οτί δεν έχει σημασία πως φαίνεσαι αλλά πως ζείς. Οι εμπειρίες μου απο τη χημειοθεραπεία που θα διαρκέσει 6 εβδομάδες."

42 Ημέρες

Πατήστε εδώ για τη συνέχεια...